Posted on Sep 25, 2011 | 0 comments

Share
Design and photo by Maria von Brincken copyright 9 24 2011

Design and photo by Maria von Brincken copyright 9 24 2011

Design and Photo by Maria von Brincken copyright 9 24 2011

Design and Photo by Maria von Brincken copyright 9 24 2011

Design and photo by Maria von Brincken copyright 9 24 2011

Design and photo by Maria von Brincken copyright 9 24 2011

This contemporary (post modern?) style home had a serious grading and drainage issues and people and car circulation problems.  The problems were solved by a fieldstone retaining wall, the parking court with path and edging, a meandering curve path to front door, and the arch that framed the entry and repeated the arch design of the front door.  The lattice fence shaped the spaces and created an intimate yet open experience within and echoed the lines of the architecture. I loved designing this landscape.